UTSTÄLLARE

Välkommen till Burträsk Marknad!

Vi välkomnar er som vill ställa ut eller sälja era produkter på Burträsk Marknad! Marknaden i Burträsk har funnits sedan 1981 i sin nuvarande form, arrangerad av Burträsk Hockey Club men så klart har Burträsk som handelsplats existerat mycket länge. Som en gammal kyrkby var det även centrum för handel i området då bönderna samlades för att gå i kyrkan.

Vi spinner stolta vidare på traditionen och välkomnar er till vår by!

Anmäl intresse genom att fylla i ansökningsformuläret här nedanför så kommer vi kontakta er med mer information löpande! Intresseanmälan är så klart inte bindande!

Vi har ingen anmälan öppen för registrering just nu. Vänligen kom tillbaka senare eller lämna en generell förfrågan här nedanför.

Bekräftelse och faktura skickas med e-post när marknadsplatserna är fördelade. Observera att vi inte kommer ta någon kontant betalning för marknadsplatserna. Fakturan skall vara betald innan ni får tillträde till platsen.

För att se kartan, vänligen klicka på länken nedan. För att se kartan behöver du en PDF läsare.

Vild Hasse
  • Sven Björklund, Västerbottens-kuriren.

INTRESSEANMÄLAN

Generell intresseanmälan.

Skriv kortfattad vad ni har för utbud.
Intresserad av

MER INFORMATION

Bilplatser

Antalet bilplatser bakom marknadsstånd är begränsat.

Rätt att begränsa utbud

Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet knallar med samma sortiment.

Ombyggnation av centrum

2022 byggdes Burträsk Centrom om, vilket ger andra förutsättningar än tidigare marknader. Detta skapar så klart nya möjligheter för både utställare och arrangör. Vi kommer därför ”starta om” marknaden år 2022 och kan inte garantera att ni som tidigare besökt oss kan få samma plats som förut. I den mån det är möjligt så kommer vi så klart försöka hjälpa er som utställare att komma på samma plats.

Saknar ni information?

Vi tar tacksamt emot tips och idéer på hur vi redan i planeringsskedet kan bli bättre för att hjälpa er så mycket vi kan. Saknar ni information så kontakta oss gärna så skall vi hjälpa er!

Marknadsregler

Vi följer Marknadsarrangörernas Förenings (MAF) rekommendationer och bestämmelser. För att ta del av dessa regler och bestämmelser, besök http://www.maf.nu.