UTSTÄLLARE

Välkommen till Burträsk Marknad!

Vi välkomnar er som vill ställa ut eller sälja era produkter på Burträsk Marknad! Marknaden i Burträsk har funnits sedan 1981 i sin nuvarande form, arrangerad av Burträsk Hockey Club men så klart har Burträsk som handelsplats existerat mycket länge. Som en gammal kyrkby var det även centrum för handel i området då bönderna samlades för att gå i kyrkan.

Vi spinner stolta vidare på traditionen och välkomnar er till vår by!

Anmälan för Sommarmarknad 2024 nu öppen. Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 15 maj 2024.

Bekräftelse och faktura skickas med e-post när marknadsplatserna är fördelade. Observera att vi inte kommer ta någon kontant betalning för marknadsplatserna. Fakturan skall vara betald innan ni får tillträde till platsen.

För att se kartan, vänligen klicka på länken nedan. För att se kartan behöver du en PDF läsare.

Vild Hasse
  • Sven Björklund, Västerbottens-kuriren.

UTSTÄLLARANMÄLAN SOMMAR 2024

Marknaden går av stapeln 2-3 juli 2024 och öppettiderna är 10:00-18:00

Anmälan stängt för Sommarmarknaden 2024

MER INFORMATION

Bilplatser

Antalet bilplatser bakom marknadsstånd är begränsat.

Rätt att begränsa utbud

Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet knallar med samma sortiment.

Saknar ni information?

Vi tar tacksamt emot tips och idéer på hur vi redan i planeringsskedet kan bli bättre för att hjälpa er så mycket vi kan. Saknar ni information så kontakta oss gärna så skall vi hjälpa er!

Marknadsregler

Vi följer Marknadsarrangörernas Förenings (MAF) rekommendationer och bestämmelser. För att ta del av dessa regler och bestämmelser, besök http://www.maf.nu.